DE RGO-COMMUNITY

Rondom RGO is een community ontstaan. Deze community bestaat uit een groep van enthousiaste veranderaars die gedreven zijn door de overtuiging dat het beter kan. De community verbind individuele professionals en organisaties die in samenwerking op een leuke, concrete, manier groei en verbetering willen realiseren.

DOEL

Het doel is organisaties waardevoller te maken en ervoor te zorgen dat zij een duurzaam antwoord hebben op de complexe en sneller ontwikkelende wereld. De RGO community helpt met het oplossen van vraagstukken op het gebied van resultaatgericht werken, managen, organiseren en veranderen.

KOMENDE EVENTS

Door Corona is de community even minder nadrukkelijk aanwezig geweest. De verdere ontwikkeling van RGO is juist wel doorgegaan. Tijd om dit met de community en geïnteresseerden te delen. De komende tijd houden we een aantal

refresh, update en toepassingssessies . Dit doen we on-line, zodat iedereen snel weer op de hoogte is en verder niet hoeft te reizen.

  • 11 mei 2021 – Een refresh van Resultaatgericht Organiseren. 15.30-17.30
  • 22 juni 2021 – Digitale trends en het toepassen daarvan binnen het formuleren van strategieën en RGO (n.a.v nieuw boek uit de RGO-academy-reeks) 15.30-17.30
  • 7 september 2021 – Bevlogen medewerkers (n.a.v nieuw boek uit de RGO-academy-reeks) 15.30-17.30

Deze sessies zijn kosteloos voor de community, oud-cursisten en klanten van de aangesloten advies- en trainingsbureaus. Kijk voor verdere informatie en aanmelden hier.


EVENTS

De community deelt haar kennis door het organiseren van kennis- en netwerkevenementen. Samen komen ze ongeveer vier keer per jaar bijeen. De community kent verschillende sessies.

INTRODUCTIE-SESSIES

Nog niet bekend met RGO? Dan is deze sessie jouw kans om kennis te maken met de methode en community.

INSPIRATIE-SESSIES

Exclusieve sessie voor RGO community members gericht op het succesvol blijven toepassen van de RGO-methode.


INNOVATIEVE SESSIES

Exclusieve sessies voor RGO community members gericht op vernieuwing, nieuwe ideeën, trends en de toepassing binnen RGO.

INFORMATIE-SESSIES

Sessies exclusief voor RGO community members waarin kennisdeling centraal staat! 

BOEKPRESENTATIE

Maar zodra we weer COVID-verantwoord events kunnen houden organiseren we een super event. We hebben dan minimaal drie boeken te presenteren.

  • Doelen formuleren
  • Digitale trends
  • Bevlogen medewerkers