EVENTS IN DE CORONAPERIODE

Gedurende de corona-periode kunnen we helaas geen live-events houden, hoe spijtig we dit ook vinden. Het is gewoon leuk om met "soort-genoten" kennis en ervaringen te delen.

 

De komende tijd houden we wel een aantal

refresh, update en toepassingssessies . Dit doen we on-line, zodat iedereen snel weer op de hoogte is en verder niet hoeft te reizen.

  • 11 mei 2021 – Een refresh van Resultaatgericht Organiseren. 15.30-17.30
  • 22 juni 2021 – Digitale trends en het toepassen daarvan binnen het formuleren van strategieën en RGO (n.a.v nieuw boek uit de RGO-academy-reeks) 15.30-17.30
  • 7 september 2021 – Bevlogen medewerkers (n.a.v nieuw boek uit de RGO-academy-reeks) 15.30-17.30

 

Deze sessies zijn kosteloos voor de community, oud-cursisten en klanten van de aangesloten advies- en trainingsbureaus. Kijk voor verdere informatie en aanmelden hier.

  

BOEKPRESENTATIE

Maar zodra we weer COVID-verantwoord events kunnen houden organiseren we een super event. We hebben dan minimaal drie boeken te presenteren.

  • Doelen formuleren
  • Digitale trends
  • Bevlogen medewerkers

TRAININGEN TIJDENS DE CORONAPERIODE

Trainingen in de corona-periode zijn moeilijk om te geven. Zeker omdat wij uit willen gaan van een hoge kwaliteit.  We doen geen consessies aan de kwaliteit, de verwachtingen en de resultaten. Daarom wachten we liever even totdat de pandemie beheersbaar is geworden.


TRAININGEN NA DE CORONAPERIODE

De volgende trainingen zijn al wel gepland. 

Voor lijnmanagers (en diegenen die zich willen certificeren als RGO-gecertificeerd lijnmanager):

Voor (al dan niet gecertificeerd) verandermanagers: 

Voor senior-verandermanagers: